درمان قوز کمر
Wiki Article
دکتر مرتضی رمضانی
هیچ راه قطعی برای پیشگیری از اسکولیوز ایدیوپاتیک وجود ندارد. با این حال، برخی اقدامات میتواند به کاهش خطر ابتلا به این بیماری کمک کند: معاینات منظم: کودکان در معرض خطر ابتلا به اسکولیوز باید به طور منظم توسط پزشک معاینه شوند. ورزش: انجام فعالیتهای ورزشی منظم میتواند به تقویت عضلات پشت و بهبود وضعیت بدن کمک کند.
برش: برای دستیابی به مهرههای موردنظر، جراح برشی را ایجاد میکند که این برش اغلب در قسمت میانی ستون فقرات ایجاد میشود و باعث میشود استخوانها و عضلات ستون فقرات در معرض دید قرار بگیرند.
با بالارفتن سن، این دیسکها خشک و منقبض میشوند که این امر اغلب سبب تشدید شدن قوز کمر میشود.
بیشتر بدانیم: دیسک گردن چیست؟ علائم و روشهای درمان کاربردی
اختلالات دیگر شامل ضربه، شکستگی بخش های پشتی ستون مهره ها ، شکستگی مهره کمر ، پارگی لیگامنت های پشتی،از بین رفتن حمایت کننده ماهیچه ها و شستگی های فشرده میتواند باعث ایجاد قوز کمر شود.
قدم پنجم: ده بار این حرکت را انجام دهید و سپس با پای مخالف این کار را انجام دهید.
آسیب عصبی: اگر مهرههای کمر آنگونه که باید قرار نگرفته باشند، میتوانند به عصبهایی که از ستون فقرات عبور میکنند فشار وارد کنند.
* با وارد انحراف ستون فقرات کودکان کردن وسایل ریز درون قفسه سینه کودک از طریق بریدگیهای کوچک (برش) ناهنجاری ستون فقرات را اصلاح میکند.
ورزش برای درد دنبالچه: معرفی بهترین و ارزانترین ورزشها
کشش مفصل با دست و مقاوم کردن مفصل: این روش باعث کاهش علائم قوز کمر میشود انرژی درمانی ماهیچه ها و روش های آسیب شناسی استخوان نمونه هایی از درمان ها ایجاد مقاومت با دست در مفصل است.
به این نکته توجه داشته باشید که برای درمان کیفوز قبل از نوزده سالگی فرزند خود اقدام کنید زیرا صفحات رشد تا نوزده سالگی بسته خواهند شد و روشهای غیر جراحی باعث اصلاح کیفوز نخواهند شد در نتیجه بهتر است قبل از رسیدن فرد به سن نوزدهسالگی برای درمان کیفوز اقدام کنید.
چه عواملی باعث ایجاد قوز در کودک میشود؟ کودک ممکن است با قوز به دنیا بیاید و یا به دلیل داشتن اختلالات دیگر، ممکن است قوز در کمر او ایجاد شود. اختلات مذکور شامل:
ممکن است با سایر نقصهای مادرزادی که بر قلب و کلیهها تاثیر میگذارند همراه باشد.